SİİRT / MERKEZ - Şehit Polis Hayrettin Şişman Ortaokulu

Tem

LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından okulumuzun başarısı yeniden tescillenmiştir.

Öğrencilerimizin bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizin bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Şbt

Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşalarımıza geçmiş olsun. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet ,yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz.Enkaz altında olanların ise bir an önce sağ salim kurtarılmasını diliyoruz. Dualarımız onlarla.

Ülkemize ve Milletimize geçmiş olsun.

Eyl

Öğrencimiz 2022 5. Sınıf Bursluluk Sınavında (İOKBS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olmuştur.Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz..